Tehnologia Informaţiei

Din anul 2001 divizia noastră de IT asigură servicii de suport pentru afaceri. BlueScreen este un departament IT externalizat complet funcțional pentru firme mici și mijlocii, furnizând totodată soluții dedicate, înalt specializate unor mari corporații multinaționale. Furnizăm tehnologia, expertiza, scalabilitatea, flexibilitatea și  controlul de care firmele au nevoie. Ca și companie privată independentă, adesea găsim cele mai bune soluții integrând tehnologii de la diverși furnizori.

În zilele noastre, tehnologia informației a devenit în același timp accesibilă, simplă din punctul de vedere al utilizatorului, dar extrem de complicată pe partea tehnică. Aceasta face un departament IT intern inutil pentru multe firme mici și mijlocii: un departament IT mic are competențe limitate, un departament IT extins este scump și doar o mică parte din capacitatea lui este de fapt utilizată. Externalizarea este soluția, iar BlueScreen furnizează unul dintre cele mai performante servicii de suport IT de pe piață.

   Ai nevoie de ajutor?

Conexiunile internet de viteză mare fac posibil schimbul rapid de informații între oameni și computere la nivel global. Uneori date private, confidențiale sunt transferate prin infrastructuri de rețea distribuite global, imposibil de controlat. Pentru protecția confidențialității, BlueScreen oferă soluții VPN care acoperă nevoile oicărei companii și asigură confidențialitatea transferului de date între echipamentele conectate.

Când vine vorba despre telefonie IP, de fiecare dată recomandăm Asterisk, cel mai fiabil, open source server Voice Over IP. Fie instalat într-o mașină virtuală, fie ca o mașină dedicată, specialiștii BlueScreen sunt bucuroși să proiecteze, configureze și instaleze soluția potrivită.

O prezență online stabilă aduce noi clienți și crește veniturile. Serviciile de găzduire oferite de BlueScreen asigură companiilor și profesioniștilor web infrastructura, mediul și uneltele necesare pentru a crea și întreține o prezență online de calitate. Profită de tehnologia pe care o punem la dispoziție împreună cu o rețea extrem de fiabilă pentru a-ți asigura imagine online impecabilă cu disponibilitate garantată.

Afacerile moderne sunt dependente de informație. Nimic nu mai funcționează când se pierd date importante sau accesul la acestea este perturbat. BlueScreen investește mult în întreținere preventivă care costă mult mai puțin decât pierderea datelor sau indisponibilitatea serviciilor. Implementăm pentru clienții noștri planuri de backup, politici de acces pentru utilizatori, servicii de replicare și înaltă disponibilitate pentru baze de date și servere. În caz de dezastru, suntem oricând pregătiți și gata să intervenim.


Comments are closed.